Rijschool A. Roos

Op deze pagina vind je alles over Rijschool A. Roos.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool A. Roos is 100%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij Rijschool A. Roos? Je hebt keus uit 1 CBR-examenlocaties: Mierlo.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool A. Roos.

De rijschool heeft een vestiging in Helmond. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Rivierensingel 671, 5704KT Helmond. Het telefoonnummer van de rijschool is 650956123. Het KvK-nummer van deze school is: 606670440000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1433F9.

In welke plaats vind je Rijschool A. Roos (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Helmond.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Helmond. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: 3S Autorijschool Helmond en Autorijschool Fair Drive.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool A. Roos

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

650956123

Adres

Rivierensingel 671

Postcode

5704KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

606670440000

Rijschoolnummer

1433F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool A. Roos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo