Rijonderricht Rayactie

Alles wat je wilt weten over Rijonderricht Rayactie.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijonderricht Rayactie is 50%, 14 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les je bij Rijonderricht Rayactie? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR locaties: Herten (Roermond), Weert.

Contact- en adresgegevens van Rijonderricht Rayactie.

De school is te vinden in Vlodrop. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Bungalowpark Rothenbach 41, 6063NM Vlodrop. De school is telefonisch bereikbaar via 06 40 64 97 54. Het KvK-nummer van de school is 566676630000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1500G5.

Waar bezoek ik Rijonderricht Rayactie?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Vlodrop.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Vlodrop. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool SD en Rijschool van der Leeden.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijonderricht Rayactie

Slagingspercentage

50

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 64 97 54

Adres

Bungalowpark Rothenbach 41

Postcode

6063NM

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond), Weert

KvK-nummer

566676630000

Rijschoolnummer

1500G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijonderricht Rayactie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo