RijlesBij – René

Alle informatie over RijlesBij – René.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijlesBij – René is 50%, 18 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor les bij RijlesBij – René? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rijswijk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over RijlesBij – René.

De school heet een locatie in ‘S-Gravenhage. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Melodiestraat 107, 2553VJ ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 15 86 72 55. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 700676940000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7403N6.

Waar zit RijlesBij – René (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Fayzan en Autorijschool Rij-Pro.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: RijlesBij – René

Slagingspercentage

50

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 15 86 72 55

Adres

Melodiestraat 107

Postcode

2553VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

700676940000

Rijschoolnummer

7403N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijlesBij – René”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo