RijbewijsConcurrent

Alle informatie die je nodig hebt over RijbewijsConcurrent.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijbewijsConcurrent ligt op 45%, 44 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je voor les bij RijbewijsConcurrent? Je hebt keus uit 2 CBR-locaties: Deventer, Apeldoorn. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contactgegevens en telefoonnummer van RijbewijsConcurrent.

Deze school is gevestigd in Apeldoorn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Zonnewende 63, 7325EM Apeldoorn. Per e-mail bereik je ze op info@derijbewijsconcurrent.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 06 15 05 83 31. Ze hebben een eigen website: derijbewijsconcurrent.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 661326140000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1591X0.

Waar bezoek ik RijbewijsConcurrent precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Apeldoorn.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Slaag Bewust en Rijschool Kompas.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: RijbewijsConcurrent

Slagingspercentage

45

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@derijbewijsconcurrent.nl

Telefoon-nr

06 15 05 83 31

Website

derijbewijsconcurrent.nl

Adres

Zonnewende 63

Postcode

7325EM

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Apeldoorn

KvK-nummer

661326140000

Rijschoolnummer

1591X0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lisa van den Berg

    Omdat ik vanwege mijn stage naar het buitenland zou gaan had ik met spoed mijn rijbewijs nodig. Overal werd mij verteld dat het onmogelijk was om zo korte tijd examen te kunnen doen.
    Via onze vrienden werd ons RijbewijsConcurrent aanbevolen. En ja hoor binnen 5 weken mocht ik afrijden en in één keer mijn rijbewijs gehaald!

    Ik ben RijbewijsConcurrent zo dankbaar voor de service en begeleiding.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo