M De Broers Apeldoorn

Alles op een rijtje over M De Broers Apeldoorn.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van M De Broers Apeldoorn is 53%, 19 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij M De Broers Apeldoorn? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Apeldoorn. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over M De Broers Apeldoorn.

Deze rijschool is gevestigd in Apeldoorn. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Talingweg 92D, 7331GR Apeldoorn. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 19 99 52 55. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 816042540000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1363X1.

Waar vind je M De Broers Apeldoorn precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Apeldoorn.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Morteza en Rijschool Nederland.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: M De Broers Apeldoorn

Slagingspercentage

53

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 99 52 55

Adres

Talingweg 92D

Postcode

7331GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

816042540000

Rijschoolnummer

1363X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “M De Broers Apeldoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo