Rij-Instructie Deborah

Alle gegevens van Rij-Instructie Deborah.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij-Instructie Deborah ligt op 85%, 13 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rij-Instructie Deborah? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Leiden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rij-Instructie Deborah.

De rijschool is te vinden in Oegstgeest. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Rijnzichtweg 1, 2342AW Oegstgeest. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 51 83 35 19. Het KvK-nummer van deze school is 280515650000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5884X2.

Waar vind ik Rij-Instructie Deborah (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Oegstgeest.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Oegstgeest. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool A. Jonker en Autorijschool P. Kooreman.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rij-Instructie Deborah

Slagingspercentage

85

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 83 35 19

Adres

Rijnzichtweg 1

Postcode

2342AW

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280515650000

Rijschoolnummer

5884X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij-Instructie Deborah”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo