Reade

Alles wat je wilt weten over Reade.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Reade ligt op 52%, 25 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Reade? Je kunt terecht bij 4 CBR examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Reade.

De school heeft een vestiging in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Overtoom 283, 1054HW Amsterdam. De rijschool bellen? (020) 607 16 07. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 343213790000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2146A1.

Waar zit Reade precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Simson en Autorijschool Ans Streef.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Reade

Slagingspercentage

52

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(020) 607 16 07

Adres

Overtoom 283

Postcode

1054HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam

KvK-nummer

343213790000

Rijschoolnummer

2146A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Reade”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo