Nederveen opleidingen en trainingen B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over Nederveen opleidingen en trainingen B.V..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Nederveen opleidingen en trainingen B.V. is 53%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. (Praktijk)les volgen bij Nederveen opleidingen en trainingen B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Schelluinen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Nederveen opleidingen en trainingen B.V..

De school is te vinden in Hardinxveld-Giessendam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Hakgriend 4F, 3371KA Hardinxveld-Giessendam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@nederveen.com. Bellen? Het telefoonnummer is (0184) 61 46 74. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: nederveen.com. Het KvK-nummer van de rijschool is: 243458660000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5361H1.

In welke plaats zit Nederveen opleidingen en trainingen B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Hardinxveld-Giessendam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hardinxveld-Giessendam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Nies en Autorijschool Meline.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Nederveen opleidingen en trainingen B.V.

Slagingspercentage

53

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@nederveen.com

Telefoon

(0184) 61 46 74

Website

nederveen.com

Adres

Hakgriend 4F

Postcode

3371KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

243458660000

Rijschoolnummer

5361H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nederveen opleidingen en trainingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Nederveen opleidingen en trainingen B.V.
Nederveen opleidingen en trainingen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo