Autorijschool Luc Sluimer

Alles op een rijtje over Autorijschool Luc Sluimer.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Luc Sluimer ligt op 55%, 47 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Luc Sluimer? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Schelluinen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Luc Sluimer.

De school is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Lange Griendsweer 14, 3371CH Hardinxveld-Giessendam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: ambsluimer@planet.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0184) 61 15 43, of 06 51 10 54 75. Voor meer informatie kijk je op hun website: lucsluimer.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 243332180000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1471U8.

Waar vind ik Autorijschool Luc Sluimer?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Hardinxveld-Giessendam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Hardinxveld-Giessendam. Check ook deze rijscholen: Rijschool Daphne en MariGo.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Luc Sluimer

Slagingspercentage

55

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

ambsluimer@planet.nl

Telefoon

(0184) 61 15 43

Telefoon-nr

06 51 10 54 75

Website

lucsluimer.nl

Adres

Lange Griendsweer 14

Postcode

3371CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

243332180000

Rijschoolnummer

1471U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Luc Sluimer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Luc Sluimer
Autorijschool Luc Sluimer

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo