Müller Fresh Food Logistics B.V.

Lees alles over Müller Fresh Food Logistics B.V..

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Müller Fresh Food Logistics B.V. ligt op 75%, 4 leerlingen legden een examen af (rijbewijs C). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je beginnen met rijles bij Müller Fresh Food Logistics B.V.? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties: Apeldoorn.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Müller Fresh Food Logistics B.V..

Deze rijschool vind je in Holten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Keizersweg 79, 7451PH Holten. Bellen? Het telefoonnummer is 0548-855555. Het KvK-nummer van de rijschool is 380161760000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6939R4.

Waar bezoek ik Müller Fresh Food Logistics B.V. precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Holten.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Holten. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Hinneman en Transflexion.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Müller Fresh Food Logistics B.V.

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0548-855555

Adres

Keizersweg 79

Postcode

7451PH

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

380161760000

Rijschoolnummer

6939R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Müller Fresh Food Logistics B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Müller Fresh Food Logistics B.V.
Müller Fresh Food Logistics B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo