Motorrijschool Peel en Maas

Alles over Motorrijschool Peel en Maas.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Peel en Maas ligt op 93%, 54 personen deden examen (rijbewijs AVB). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijlessen bij Motorrijschool Peel en Maas? Je hebt de keus uit 4 examenlocaties van CBR: Eindhoven, Urmond, Weert, Venlo.

Telefoonnummer en adresgegevens van Motorrijschool Peel en Maas.

De school heet een locatie in Helden. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Baarloseweg 42, 5988NN Helden. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 11 17 16 55. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: motorrijschoolpeelenmaas.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 120585780000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6139K1.

Waar bezoek ik Motorrijschool Peel en Maas precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Helden.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Helden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool van Vugt B.V. en Verkeersschool Van de Meerakker.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Motorrijschool Peel en Maas

Slagingspercentage

93

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 11 17 16 55

Website

motorrijschoolpeelenmaas.nl

Adres

Baarloseweg 42

Postcode

5988NN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Urmond, Weert, Venlo

KvK-nummer

120585780000

Rijschoolnummer

6139K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Peel en Maas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motorrijschool Peel en Maas
Motorrijschool Peel en Maas

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo