Motorrijschool Peel en Maas

Op deze pagina vind je alles over Motorrijschool Peel en Maas.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Peel en Maas is 98%, 51 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Ga je beginnen met rijles bij Motorrijschool Peel en Maas? Je rij-examen doe je bij één van de 4 examenlocaties van CBR: Den Bosch, Urmond, Weert, Venlo. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contact & telefoon van Motorrijschool Peel en Maas.

Deze school heeft een vestiging in Helden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Baarloseweg 42, 5988NN Helden. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@motorrijschoolpeelenmaas.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 11 17 16 55. Deze rijschool heeft een eigen website, motorrijschoolpeelenmaas.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 120585780000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6139K1.

Waar vind ik Motorrijschool Peel en Maas (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in Helden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Helden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Triki ‘s en Beterles.nl B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Motorrijschool Peel en Maas

Slagingspercentage

98

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@motorrijschoolpeelenmaas.nl

Telefoon-nr

06 11 17 16 55

Website

motorrijschoolpeelenmaas.nl

Adres

Baarloseweg 42

Postcode

5988NN

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Urmond, Weert, Venlo

KvK-nummer

120585780000

Rijschoolnummer

6139K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Peel en Maas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motorrijschool Peel en Maas
Motorrijschool Peel en Maas

You may also like…

Triki ‘s

Triki ‘s

Rijschoolspecialist.nl
Logo