Motor- En Autorijschool Keuken

Lees alles over Motor- En Autorijschool Keuken.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Motor- En Autorijschool Keuken ligt op 43%, 122 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijlessen bij Motor- En Autorijschool Keuken? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Tiel.

Welke keurmerken heeft deze school?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Motor- En Autorijschool Keuken.

De rijschool heeft een vestiging in Kesteren. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Broekdijk 17, 4041CT Kesteren. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0488) 48 26 33, of 06 53 83 05 58. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 110643500000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4162N8.

Waar zit Motor- En Autorijschool Keuken?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Kesteren.

Bekijk hier alle Rijscholen in Kesteren. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Licence4all en Marcel van der Leest Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Motor- En Autorijschool Keuken

Slagingspercentage

43

Aantal examens

122

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0488) 48 26 33

Telefoon-nr

06 53 83 05 58

Adres

Broekdijk 17

Postcode

4041CT

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

110643500000

Rijschoolnummer

4162N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motor- En Autorijschool Keuken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motor- En Autorijschool Keuken
Motor- En Autorijschool Keuken

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo