Autorijschool Meulenbroek

Alle informatie over Autorijschool Meulenbroek.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Meulenbroek is 50%, 2 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Les je bij Autorijschool Meulenbroek? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Tiel.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Meulenbroek.

De rijschool heeft een locatie in Veenendaal. De adresgegevens zijn als volgt: Nansenstraat 2, 3902KE Veenendaal. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolmeulenbroek.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-81429240, of 0318-821525. De school beschikt over een eigen site: autorijschoolmeulenbroek.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 302585490000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8728F1.

Waar vind ik Autorijschool Meulenbroek?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Veenendaal.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Veenendaal. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Marion en Ron Bezema.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Meulenbroek

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolmeulenbroek.nl

Telefoon

06-81429240

Telefoon-nr

0318-821525

Website

autorijschoolmeulenbroek.nl

Adres

Nansenstraat 2

Postcode

3902KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

302585490000

Rijschoolnummer

8728F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Meulenbroek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Meulenbroek
Autorijschool Meulenbroek

Rijschoolspecialist.nl
Logo