Autorijschool Positief

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Positief.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Positief is 47%, 17 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Positief? Je hebt keus uit 3 CBR examenlocaties: Haarlem, Rotterdam*, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Contact & telefoon van Autorijschool Positief.

De school is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Malagapad 16, 3067WG Rotterdam. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 14892002. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 569553240000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5771F9.

Waar vind ik Autorijschool Positief?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Kismet en Rijschool Forte.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Positief

Slagingspercentage

47

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14892002

Adres

Malagapad 16

Postcode

3067WG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Rotterdam*, Barendrecht

KvK-nummer

569553240000

Rijschoolnummer

5771F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Positief”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo