MKDrive

Op deze pagina ontdek je alles over MKDrive.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MKDrive ligt op 78%, 50 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij MKDrive? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Breda. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over MKDrive.

De school heeft een vestiging in Oosterhout Nb. Dit zijn de adresgegevens: Appelaar 78, 4907KG Oosterhout Nb. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 48 86 58 76. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 731251050000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1554F5.

Waar bezoek je MKDrive (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Oosterhout Nb.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Oosterhout Nb. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Auto- En Motorrijschool Royal en Autorijschool Puppz.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: MKDrive

Slagingspercentage

78

Aantal examens

50

Telefoon-nr

06 48 86 58 76

Adres

Appelaar 78

Postcode

4907KG

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

731251050000

Rijschoolnummer

1554F5

Reviews

0.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Miray

  In 1x geslaagd door duidelijke en leerzame lessen!

 2. Dave

  Professionele begeleiding, je wordt stapsgewijs goed klaargestoomd voor het eindexamen. Zeker een van de betere in Oosterhout!

 3. Zweitse van polaanen

  Leuke rijlessen en word goed uit gelegd en verteld wat er moet gebeuren.

 4. semih

  leuke rijlessen en zeer leerzaam en wordt heel goed uitgelegd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo