Majda Rijopleiding

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Majda Rijopleiding.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Majda Rijopleiding is 40%, 45 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je lessen volgen bij Majda Rijopleiding? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijlessen & auto theorie

Geld besparen op je auto rijbewijs? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Majda Rijopleiding.

De school heeft een vestiging in Brunssum. Op zoek naar adresgegevens? Beekstraat 9, 6443VB Brunssum. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-81852308. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 529159050000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9416G4.

Waar bezoek ik Majda Rijopleiding precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Brunssum.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Brunssum. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Auto- en motorrijschool Essers en Autorijschool Leijten.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Majda Rijopleiding

Slagingspercentage

40

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06-81852308

Adres

Beekstraat 9

Postcode

6443VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

529159050000

Rijschoolnummer

9416G4

1 review for Majda Rijopleiding

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ramez.Khanji

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo