Autorijschool Jana

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Jana.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jana ligt op 81%, 27 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Jana? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Kerkrade. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Jana.

De rijschool heeft een locatie in Heerlen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Hyacinthstraat 11, 6413JV Heerlen. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 17 75 45 91. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 848715200000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1532G2.

Waar bezoek je Autorijschool Jana (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in regio Heerlen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Heerlen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Grolleman en DrivingCoach.nl.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Jana

Slagingspercentage

81

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 75 45 91

Adres

Hyacinthstraat 11

Postcode

6413JV

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

848715200000

Rijschoolnummer

1532G2

Reviews

0.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ivana

    Slechte rijschool. Nadat ik een proefles van een half uur gehad had, zei de instructrice dat ze me niet als leerling wilt, omdat ze geen zin heeft om haar manier van uitleg geven aan te passen.

  2. Andrew Goei

    Vandaag autorijles van Jana gehad.Ze is erg aardig en ontspannend.Leg alles goed uit

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo