Maas Verkeer en Vervoer

Alles wat je wilt weten over Maas Verkeer en Vervoer.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Maas Verkeer en Vervoer is 50%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Maas Verkeer en Vervoer verzorgt ook beroepsleiding(en): heftruck, taxi. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Kies je voor lessen bij Maas Verkeer en Vervoer? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Berkel Enschot.

Korting rijles & auto theorie

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en adresgegevens van Maas Verkeer en Vervoer.

Deze rijschool is gevestigd in Udenhout. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Onsenoort 7, 5071KJ Udenhout. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (013) 850 03 38, of 06 45 91 59 75. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: allyoucandrive.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 180905630000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4510U6.

Waar bezoek ik Maas Verkeer en Vervoer?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Udenhout.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Udenhout. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Imperium en Autorijschool van Riel.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Maas Verkeer en Vervoer

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(013) 850 03 38

Telefoon-nr

06 45 91 59 75

Website

allyoucandrive.nl

Adres

Onsenoort 7

Postcode

5071KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180905630000

Rijschoolnummer

4510U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Maas Verkeer en Vervoer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo