Lespunt

(10 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Lespunt.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een personenauto of personenauto met aanhanger. Het gemiddelde slagingspercentage van Lespunt is 50%, 248 leerlingen deden bij deze rijschool examen. De rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto en/of personenauto met automaat. Lespunt biedt ook beroepsopleiding(en):taxi. Kies je ervoor bij deze school te lessen, leg je examen af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Barendrecht, Bergen Op Zoom. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, personenauto of bromfiets.

Telefoonnummer en contactgegevens van Lespunt.

Je vindt de rijschool in Numansdorp. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Edisonstraat 82,3281NC Numansdorp. Stuur ze een mailtje, info@lespunt.nl. Liever bellen? 641560266. De rijschool heeft nog geen eigen website aan ons doorgegeven. Het KvK-nummer van Lespunt is 512797620000.

Wat is de locatie van Lespunt?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Nog meer rijscholen in Numansdorp.

Klik hier voor meer Rijscholen in Numansdorp. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Zuid West Nederland B.V., en Davilore Verkeersschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Specification: Lespunt

Praktijklessen

Personenauto,Personenauto met aanhanger

Theorielessen

Motor,Personenauto,Bromfiets

Beroepsopleiding(en)

Taxi

Bijzonderheden

Aangepaste auto,Automaat personenauto

Slagingspercentage

50

Aantal examens

248

Examenlocatie(s)

Barendrecht, Bergen Op Zoom

E-mailadres

info@lespunt.nl

Telefoonnummer 2

641560266

Adres

Edisonstraat 82

Postcode

3281NC

Plaats

KvK-nummer

512797620000

10 reviews for Lespunt

4.8
8
2
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Tess

  samen met Marlies de leukste rijlessen gehad!

 2. Tata

  De beste, leukste en gezelligste rijschool. Zeer tevreden geweest over de instructeurs en de lessen. Ik raad hier zeker aan!!

 3. Enzo van Werven

  Fantastische rijschool, veel expertise. Ik merkte dat ik bij lespunt grotere stappen maakte dan bij andere rijscholen. Een echte aanrader!

 4. Marcel Dijkshoorn

  Geweldig ochtend gehad en geslaagd voor E achter B.

 5. Tessa Kennedy

  Hele fijne rijschool, zeer behulpzaam, denken goed mee met betrekking tot de werkwijze die voor jou het beste werkt zoals wisselen van instructeur, extra lessen, jouw aandachtspunten beter oefenen ed. Ze helpen heel fijn om onzekerheid of nervositeit onder controle te krijgen. Alle instructeurs zijn vriendelijk en doen echt hun best om je zo spoedig mogelijk te laten slagen. We zijn naar lespunt overgestapt vanaf een andere rijschool en geen seconde spijt gehad. Ook is de administratie heel fijn, goed bereikbaar en verzetten of wisselen van les en/of examendata is zo geregeld. Kortom, kijk niet alleen naar slagingspercentages bij het CBR want de manier van lessen is nog veel belangrijker hebben wij geleerd en die is hier ook Top. Alle tools om te slagen krijg je!

 6. Jonathan Rijsdijk

  Geweldige rijschool, alle stappen van het autorijden wordt goed en grondig doorgenomen. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden!

 7. Erwin Hazeleger

  Heb hier gemakkelijk mijn rijbewijs kunnen halen nadat mijn oude rijschool failliet ging. De instructeurs waren heel fijn – ik raad deze rijschool zeker aan!

 8. Casper van den Berg

  Rijbewijs gehaald in 1 keer! Ik heb gelest bij Paul, Danny en Rob. Allemaal hele chille gasten en veel van geleerd. Ik kijk terug op een leuke tijd. Zeker aan te raden!

 9. Eduard Vermeulen

  Prettige rijlessen, ik merkte dat ik het sneller oppakte dan bij mijn vorige rijschool. Aanrader!

 10. fatima

  goede uitleg en instructeur

Rijschoolspecialist.nl
Logo