Kootstra Rijopleidingen

Alle gegevens over Kootstra Rijopleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Kootstra Rijopleidingen is 56%, 863 personen legden examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin je met rijles bij Kootstra Rijopleidingen? Dan kun je kiezen uit 3 CBR examenlocaties: Barendrecht, Berkel-Enschot, Breda. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Telefoonnummer en adresgegevens van Kootstra Rijopleidingen.

Je vindt de school in Breda. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Mathenessestraat 59, 4834EA Breda. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@kootstrarijopleidingen.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06-21838761. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 682196360000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4855N9.

Waar vind ik Kootstra Rijopleidingen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Breda.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Breda. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Fly-Over en Rijschool Baas.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Kootstra Rijopleidingen

Slagingspercentage

56

Aantal examens

863

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@kootstrarijopleidingen.nl

Telefoon

06-21838761

Adres

Mathenessestraat 59

Postcode

4834EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht, Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

682196360000

Rijschoolnummer

4855N9

Reviews

0.0
7
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Remko

  Vandaag mijn 1 daagse cursus gedaan voor het aanhanger rijbewijs. Eerst een intake les met instructeur Hans en vandaag deze hele dag op pad. Buiten het feit dat Hans een aardige en gezellige man is geeft hij ook op een rustige manier de juiste aanwijzingen.
  Dat blijkt ook wel want ik ben geslaagd. Volledig aan de kwaliteiten van Hans te danken.
  Hans bedankt voor de gezellige en leervolle dag met de goede afloop!

 2. Joost van Raak

  Iedereen uit mijn familie die bij Maarten heeft gelest is in een keer geslaagd! Als dat geen reden is om bij hem te lessen dan weet ik het ook niet meer.

 3. Yui Szejnoga

  Fijne en duidelijke lessen met Michael en natuurlijk belangrijk: eerste keer geslaagd !! 😀

 4. Guido Spekman

  Vandaag eendagscursus “aanhanger” gehad van instructeur Hans de Kort met meteen aansluitend het praktijkexamen. Hans wist mij meteen op verbeterpunten te wijzen en bleef dat op mijn verzoek ook steeds goed doen. Je oude rijstijl van 34 jaar lang rijden, moet dan toch bijgeslepen worden hetgeen hij uitstekend deed. Rustige man, dieje Hans! Gaf zelfs zijn middagpauze op om mij wat extra tijd te geven te oefenen op mijn verbeterpunten. En het heeft geholpen! 13:55 uur kreeg ik de verlossende woorden te horen van de examinator, “Gefeliciteerd! Je bent geslaagd!”… Nou Hans, bedankt! Dankzij jou niet alleen een ervaring rijker, maar ook een “E” op het rijbewijs! Thanks!

 5. Rowy Leijten

  1e keer geslaagd, vooral door de rustige rijlessen van Hans, die met veel geduld me heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Top rijschool!!

 6. Jurre van Dinter

  Ik heb hele fijn lessen gehad van een super goede en gezellige instructrice, namelijk Carina! Hele goede combinatie van goed leren rijden maar het ook gezellig hebben.

 7. Rieka

  Ik heb 6 aug 2019 mijn opleiding be gedaan. Het was super geregeld supergoede les ( hans ) bedankt.
  Ben blij mee ondanks ik lang me eigen rijstijl liet zien toch kunne slagen.. dat zegt iets over kwaliteit van de les.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo