Kootstra Rijopleidingen

(5 klantbeoordelingen)

Alle informatie over Kootstra Rijopleidingen.

Praktijkles volg je hier met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Kootstra Rijopleidingen ligt op 51%, 618 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Start je met rijles bij Kootstra Rijopleidingen? Je hebt de keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Berkel Enschot, Breda.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG en VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Kootstra Rijopleidingen.

De rijschool is te vinden in Breda. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Mathenessestraat 59, 4834EA Breda. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06-21838761. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 682196360000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4855N9.

Wat is de locatie van Kootstra Rijopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Breda.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Breda. Heb je deze rijscholen al bekeken? ANWB-Rijopleiding Breda en Altan Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Kootstra Rijopleidingen

Slagingspercentage

51

Aantal examens

618

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-21838761

Adres

Mathenessestraat 59

Postcode

4834EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

682196360000

Rijschoolnummer

4855N9

5 reviews for Kootstra Rijopleidingen

5.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Yui Szejnoga

  Fijne en duidelijke lessen met Michael en natuurlijk belangrijk: eerste keer geslaagd !! 😀

 2. Guido Spekman

  Vandaag eendagscursus “aanhanger” gehad van instructeur Hans de Kort met meteen aansluitend het praktijkexamen. Hans wist mij meteen op verbeterpunten te wijzen en bleef dat op mijn verzoek ook steeds goed doen. Je oude rijstijl van 34 jaar lang rijden, moet dan toch bijgeslepen worden hetgeen hij uitstekend deed. Rustige man, dieje Hans! Gaf zelfs zijn middagpauze op om mij wat extra tijd te geven te oefenen op mijn verbeterpunten. En het heeft geholpen! 13:55 uur kreeg ik de verlossende woorden te horen van de examinator, “Gefeliciteerd! Je bent geslaagd!”… Nou Hans, bedankt! Dankzij jou niet alleen een ervaring rijker, maar ook een “E” op het rijbewijs! Thanks!

 3. Rowy Leijten

  1e keer geslaagd, vooral door de rustige rijlessen van Hans, die met veel geduld me heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Top rijschool!!

 4. Jurre van Dinter

  Ik heb hele fijn lessen gehad van een super goede en gezellige instructrice, namelijk Carina! Hele goede combinatie van goed leren rijden maar het ook gezellig hebben.

 5. Rieka

  Ik heb 6 aug 2019 mijn opleiding be gedaan. Het was super geregeld supergoede les ( hans ) bedankt.
  Ben blij mee ondanks ik lang me eigen rijstijl liet zien toch kunne slagen.. dat zegt iets over kwaliteit van de les.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo