Kootstra Rijopleidingen

(4 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over Kootstra Rijopleidingen.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een personenauto, personenauto met aanhanger of bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Kootstra Rijopleidingen ligt op 45%, 914 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool. Bij deze rijschool kun je ook lessen met een personenauto met automaat. Als je bij deze school lest, doe je je examen bij een van de 4 CBR examenlocaties: Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoo. Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: personenauto.

Welke keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG- & VRB keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer en adresgegevens van Kootstra Rijopleidingen.

Je vindt deze rijschool in Breda. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Mathenessestraat 59,4834EA Breda. Stuur ze meteen een bericht:info@kootstrarijopleidingen.nl. Liever per telefoon? 06-21838761. De rijschool heeft nog geen eigen website aan ons doorgegeven. Het KvK-nummer van Kootstra Rijopleidingen is 682196360000.

Waar vind ik Kootstra Rijopleidingen (Maps)?

Klik op onderstaande Google Maps-kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Breda.

Bekijk hier meer Rijscholen in Breda. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: DRIVE4SUCCESS, en Autorijschool Herba.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Specification: Kootstra Rijopleidingen

Praktijklessen

Personenauto,Personenauto met aanhanger,Bromfiets

Theorielessen

Personenauto

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

45

Aantal examens

914

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom

E-mailadres

info@kootstrarijopleidingen.nl

Telefoonnummer 1

06-21838761

Adres

Mathenessestraat 59

Postcode

4834EA

Plaats

KvK-nummer

682196360000

Keurmerk(en)

BOVAG- & VRB keurmerk

4 reviews for Kootstra Rijopleidingen

5.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Guido Spekman

  Vandaag eendagscursus “aanhanger” gehad van instructeur Hans de Kort met meteen aansluitend het praktijkexamen. Hans wist mij meteen op verbeterpunten te wijzen en bleef dat op mijn verzoek ook steeds goed doen. Je oude rijstijl van 34 jaar lang rijden, moet dan toch bijgeslepen worden hetgeen hij uitstekend deed. Rustige man, dieje Hans! Gaf zelfs zijn middagpauze op om mij wat extra tijd te geven te oefenen op mijn verbeterpunten. En het heeft geholpen! 13:55 uur kreeg ik de verlossende woorden te horen van de examinator, “Gefeliciteerd! Je bent geslaagd!”… Nou Hans, bedankt! Dankzij jou niet alleen een ervaring rijker, maar ook een “E” op het rijbewijs! Thanks!

 2. Rowy Leijten

  1e keer geslaagd, vooral door de rustige rijlessen van Hans, die met veel geduld me heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Top rijschool!!

 3. Jurre van Dinter

  Ik heb hele fijn lessen gehad van een super goede en gezellige instructrice, namelijk Carina! Hele goede combinatie van goed leren rijden maar het ook gezellig hebben.

 4. Rieka

  Ik heb 6 aug 2019 mijn opleiding be gedaan. Het was super geregeld supergoede les ( hans ) bedankt.
  Ben blij mee ondanks ik lang me eigen rijstijl liet zien toch kunne slagen.. dat zegt iets over kwaliteit van de les.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo