Kootstra Rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Kootstra Rijopleidingen.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kootstra Rijopleidingen ligt op 49%, 1122 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Lessen volgen bij Kootstra Rijopleidingen? Je kunt kiezen uit 3 CBR locaties: Barendrecht, Berkel Enschot, Breda. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Kootstra Rijopleidingen.

Je vindt deze school in Breda. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Mathenessestraat 59, 4834EA Breda. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@kootstrarijopleidingen.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06-21838761. Het KvK-nummer van de rijschool is: 682196360000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4855N9.

Waar bezoek je Kootstra Rijopleidingen precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Breda.

Bekijk hier alle Rijscholen in Breda. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Bever Bodegraven B.V. en Autorijschool Lenya.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Kootstra Rijopleidingen

Slagingspercentage

49

Aantal examens

1122

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@kootstrarijopleidingen.nl

Telefoon

06-21838761

Adres

Mathenessestraat 59

Postcode

4834EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht, Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

682196360000

Rijschoolnummer

4855N9

Reviews

0.0
7
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Remko

  Vandaag mijn 1 daagse cursus gedaan voor het aanhanger rijbewijs. Eerst een intake les met instructeur Hans en vandaag deze hele dag op pad. Buiten het feit dat Hans een aardige en gezellige man is geeft hij ook op een rustige manier de juiste aanwijzingen.
  Dat blijkt ook wel want ik ben geslaagd. Volledig aan de kwaliteiten van Hans te danken.
  Hans bedankt voor de gezellige en leervolle dag met de goede afloop!

 2. Joost van Raak

  Iedereen uit mijn familie die bij Maarten heeft gelest is in een keer geslaagd! Als dat geen reden is om bij hem te lessen dan weet ik het ook niet meer.

 3. Yui Szejnoga

  Fijne en duidelijke lessen met Michael en natuurlijk belangrijk: eerste keer geslaagd !! 😀

 4. Guido Spekman

  Vandaag eendagscursus “aanhanger” gehad van instructeur Hans de Kort met meteen aansluitend het praktijkexamen. Hans wist mij meteen op verbeterpunten te wijzen en bleef dat op mijn verzoek ook steeds goed doen. Je oude rijstijl van 34 jaar lang rijden, moet dan toch bijgeslepen worden hetgeen hij uitstekend deed. Rustige man, dieje Hans! Gaf zelfs zijn middagpauze op om mij wat extra tijd te geven te oefenen op mijn verbeterpunten. En het heeft geholpen! 13:55 uur kreeg ik de verlossende woorden te horen van de examinator, “Gefeliciteerd! Je bent geslaagd!”… Nou Hans, bedankt! Dankzij jou niet alleen een ervaring rijker, maar ook een “E” op het rijbewijs! Thanks!

 5. Rowy Leijten

  1e keer geslaagd, vooral door de rustige rijlessen van Hans, die met veel geduld me heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Top rijschool!!

 6. Jurre van Dinter

  Ik heb hele fijn lessen gehad van een super goede en gezellige instructrice, namelijk Carina! Hele goede combinatie van goed leren rijden maar het ook gezellig hebben.

 7. Rieka

  Ik heb 6 aug 2019 mijn opleiding be gedaan. Het was super geregeld supergoede les ( hans ) bedankt.
  Ben blij mee ondanks ik lang me eigen rijstijl liet zien toch kunne slagen.. dat zegt iets over kwaliteit van de les.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo