Kootstra Rijopleidingen Breda ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Kootstra Rijopleidingen

(6 klantbeoordelingen)

Alle gegevens van Kootstra Rijopleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Kootstra Rijopleidingen is 51%, 519 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Kootstra Rijopleidingen? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR afrijdlocaties: Berkel Enschot, Breda. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijlessen

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Welke keurmerken heeft deze school?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG, VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Kootstra Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Breda. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Mathenessestraat 59, 4834EA Breda. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-21838761. Het KvK-nummer van deze rijschool is 682196360000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4855N9.

Waar bezoek je Kootstra Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Breda.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Breda. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Ron Ouwens en Rijschool Level Up.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Kootstra Rijopleidingen

Slagingspercentage

51

Aantal examens

519

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Mathenessestraat 59

Postcode

4834EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

682196360000

Rijschoolnummer

4855N9

6 reviews for Kootstra Rijopleidingen

5.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Joost van Raak

  Iedereen uit mijn familie die bij Maarten heeft gelest is in een keer geslaagd! Als dat geen reden is om bij hem te lessen dan weet ik het ook niet meer.

 2. Yui Szejnoga

  Fijne en duidelijke lessen met Michael en natuurlijk belangrijk: eerste keer geslaagd !! 😀

 3. Guido Spekman

  Vandaag eendagscursus “aanhanger” gehad van instructeur Hans de Kort met meteen aansluitend het praktijkexamen. Hans wist mij meteen op verbeterpunten te wijzen en bleef dat op mijn verzoek ook steeds goed doen. Je oude rijstijl van 34 jaar lang rijden, moet dan toch bijgeslepen worden hetgeen hij uitstekend deed. Rustige man, dieje Hans! Gaf zelfs zijn middagpauze op om mij wat extra tijd te geven te oefenen op mijn verbeterpunten. En het heeft geholpen! 13:55 uur kreeg ik de verlossende woorden te horen van de examinator, “Gefeliciteerd! Je bent geslaagd!”… Nou Hans, bedankt! Dankzij jou niet alleen een ervaring rijker, maar ook een “E” op het rijbewijs! Thanks!

 4. Rowy Leijten

  1e keer geslaagd, vooral door de rustige rijlessen van Hans, die met veel geduld me heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Top rijschool!!

 5. Jurre van Dinter

  Ik heb hele fijn lessen gehad van een super goede en gezellige instructrice, namelijk Carina! Hele goede combinatie van goed leren rijden maar het ook gezellig hebben.

 6. Rieka

  Ik heb 6 aug 2019 mijn opleiding be gedaan. Het was super geregeld supergoede les ( hans ) bedankt.
  Ben blij mee ondanks ik lang me eigen rijstijl liet zien toch kunne slagen.. dat zegt iets over kwaliteit van de les.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo