Autorijschool Renie van Herwaarden

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Renie van Herwaarden.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Renie van Herwaarden ligt op 93%, 28 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je voor lessen bij Autorijschool Renie van Herwaarden? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Breda.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Renie van Herwaarden.

Je vindt deze school in Gilze. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Hubertusveld 12, 5126XG Gilze. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Bel de rijschool op, 0161- 453043, of 06-55328555. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, renievanherwaarden.nl. Het KvK-nummer van de school is 180898090000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4587R8.

Waar zit Autorijschool Renie van Herwaarden precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Gilze.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Gilze. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto & Motor Rijschool Riffi en Rijschool Linda.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Renie van Herwaarden

Slagingspercentage

93

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161- 453043

Telefoon-nr

06-55328555

Website

renievanherwaarden.nl

Adres

Hubertusveld 12

Postcode

5126XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

180898090000

Rijschoolnummer

4587R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Renie van Herwaarden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Renie van Herwaarden
Autorijschool Renie van Herwaarden

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo