Kern Verkeersopleidingen

Alle details over Kern Verkeersopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Kern Verkeersopleidingen ligt op 79%, 47 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor rijles bij Kern Verkeersopleidingen? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Schelluinen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbieding

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adresgegevens en telefoonnummer van Kern Verkeersopleidingen.

Je vindt deze rijschool in Hardinxveld-Giessendam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Nassaustraat 18, 3372EE Hardinxveld-Giessendam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0184) 61 37 30, of 06 55 16 47 83. De rijschool heeft een eigen site: kernverkeersopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 572720180000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5343N1.

Waar bezoek ik Kern Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Hardinxveld-Giessendam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Adrem Rijschool en Rijschool Gustaaf.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Kern Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

79

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 55 16 47 83

Website

kernverkeersopleidingen.nl

Adres

Nassaustraat 18

Postcode

3372EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

572720180000

Rijschoolnummer

5343N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rams

    Zeer professioneel, geduldig en vakbekwame instructeurs met passie voor hun vak! Dankjulliewel! Ik raad iedereen het aan

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo