Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT

Alles op een rijtje over Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT? Dan kies je uit 1 CBR-examenlocaties: Berkel Enschot. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT.

De school heet een locatie in Loon Op Zand. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: De Hoogt 41, 5175AX Loon Op Zand. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 41 85 92 05. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 764955660000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1942U1.

In welke plaats vind je Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Loon Op Zand.

Bekijk hier alle Rijscholen in Loon Op Zand. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Thinq Academy B.V. en Autorijschool Haast.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 85 92 05

Adres

De Hoogt 41

Postcode

5175AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

764955660000

Rijschoolnummer

1942U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT
Kemal Altun t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo