J. Frens

Alles op een rijtje over J. Frens.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van J. Frens is 63%, 90 personen deden examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij J. Frens? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Harderwijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van J. Frens.

De school is gevestigd in Nunspeet. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Van der Mijll Dekkerhof 1, 8071CL Nunspeet. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0341) 25 80 32, of (0341) 25 45 45. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolfrens.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80722110000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7614X7.

In welke plaats vind je J. Frens (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Nunspeet.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Nunspeet. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Christian Bunte en Autorijschool Ed to Drive.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: J. Frens

Slagingspercentage

63

Aantal examens

90

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0341) 25 80 32

Telefoon-nr

(0341) 25 45 45

Website

rijschoolfrens.nl

Adres

Van der Mijll Dekkerhof 1

Postcode

8071CL

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

80722110000

Rijschoolnummer

7614X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “J. Frens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo