Heitink/Kruijt

Alle gegevens over Heitink/Kruijt.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Heitink/Kruijt ligt op 70%, 122 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Ga je van start met rijles bij Heitink/Kruijt? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Arnhem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Heitink/Kruijt.

De rijschool heeft een locatie in Bennekom. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Van Brienenstraat 5, 6721VW Bennekom. Mailen? Hierbij het e-mailadres jan@heitink.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0318) 41 51 53. De school beschikt over een eigen site, hierbij: heitink.nl. Het KvK-nummer van de school is 090705400000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6607H1.

Waar vind je Heitink/Kruijt?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Bennekom.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Bennekom. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Celeste en Rijschool Simsek.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Heitink/Kruijt

Slagingspercentage

70

Aantal examens

122

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

jan@heitink.nl

Telefoon

(0318) 41 51 53

Website

heitink.nl

Adres

Van Brienenstraat 5

Postcode

6721VW

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

090705400000

Rijschoolnummer

6607H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Heitink/Kruijt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo