Groeneweg Rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Groeneweg Rijopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Groeneweg Rijopleidingen ligt op 67%, 3 personen legden examen af (rijbewijs B). Lessen volgen bij Groeneweg Rijopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Harderwijk. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Contact- en adresgegevens van Groeneweg Rijopleidingen.

De rijschool is te vinden in Biddinghuizen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Kubbeweg 20, 8256PK Biddinghuizen. De rijschool bellen? 06 83 08 43 43. Het KvK-nummer van deze rijschool is 830337500000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4003X1.

In welke plaats vind ik Groeneweg Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Biddinghuizen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Biddinghuizen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool “Briljant” en Rijschool Linda Gillis.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Groeneweg Rijopleidingen

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Telefoon-nr

06 83 08 43 43

Adres

Kubbeweg 20

Postcode

8256PK

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

830337500000

Rijschoolnummer

4003X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Groeneweg Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo