F.C.H. Sterken

Alles wat je wilt weten over F.C.H. Sterken.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van F.C.H. Sterken is 67%, 9 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor rijles bij F.C.H. Sterken? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven.

Adres, contactgegevens en overige informatie over F.C.H. Sterken.

De school heet een locatie in Eindhoven. De adresgegevens zijn als volgt: Van der Hartstraat 3, 5622GK Eindhoven. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 040-2431991, of 06-51309160. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschoolsterken.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 170263120000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8836A1.

Waar bezoek ik F.C.H. Sterken (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Eindhoven. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Ben Verhagen en Autorijschool Eduard.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: F.C.H. Sterken

Slagingspercentage

67

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

040-2431991

Telefoon-nr

06-51309160

Website

rijschoolsterken.nl

Adres

Van der Hartstraat 3

Postcode

5622GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

170263120000

Rijschoolnummer

8836A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “F.C.H. Sterken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo