Elestric

Alle informatie die je nodig hebt over Elestric.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Elestric ligt op 73%, 45 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Lessen volgen bij Elestric? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Schelluinen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Elestric.

Je vindt de school in Almkerk. Op zoek naar de adresgegevens? Emmikhovenseweg 6D, 4286LH Almkerk. Stuur ze een mailtje, info@elestric.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 183405674, of 620131573. Ze hebben een eigen website: elestric.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 648591180000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1672U7.

Waar bezoek je Elestric precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Almkerk.

Bekijk hier meer Rijscholen in Almkerk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool René Dame en Rijschool Antonio.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Elestric

Slagingspercentage

73

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@elestric.nl

Telefoon

183405674

Telefoon-nr

620131573

Website

elestric.nl

Adres

Emmikhovenseweg 6D

Postcode

4286LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

648591180000

Rijschoolnummer

1672U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Elestric”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo