Elestric

Ontdek alles over Elestric.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Elestric ligt op 75%, 44 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor lessen bij Elestric? Je kunt kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Schelluinen. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Elestric.

De school heeft een vestiging in Almkerk. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Emmikhovenseweg 6d, 4286LH Almkerk. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@elestric.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 183405674, of 620131573. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: elestric.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 648591180000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1672U7.

In welke plaats vind ik Elestric (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Almkerk.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Almkerk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Actief Rijopleiding en Autorijschool Hein.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Elestric

Slagingspercentage

75

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@elestric.nl

Telefoon

183405674

Telefoon-nr

620131573

Website

elestric.nl

Adres

Emmikhovenseweg 6D

Postcode

4286LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

648591180000

Rijschoolnummer

1672U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Elestric”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo