EHAD Personenvervoer B.V.

Alles over EHAD Personenvervoer B.V..

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van EHAD Personenvervoer B.V. ligt op 67%, 3 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs TVPC). Ga je voor rijles bij EHAD Personenvervoer B.V.? Dan heb je keus uit 2 examenlocaties: Eindhoven, Venlo.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van EHAD Personenvervoer B.V..

De school is te vinden in Helmond. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Vossenbeemd 39, 5705CL Helmond. De school is telefonisch bereikbaar op (0492) 58 87 88. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 663452000000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8144Z5.

Waar bezoek je EHAD Personenvervoer B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Helmond.

Klik hier voor meer Rijscholen in Helmond. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Taxibedrijf van der Zanden B.V. en Alptax Facilities B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: EHAD Personenvervoer B.V.

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0492) 58 87 88

Adres

Vossenbeemd 39

Postcode

5705CL

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Venlo

KvK-nummer

663452000000

Rijschoolnummer

8144Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “EHAD Personenvervoer B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

EHAD Personenvervoer B.V.
EHAD Personenvervoer B.V.

Rijschoolspecialist.nl
Logo