Bergerhof Taxi en Tours

Op deze pagina vind je alles over Bergerhof Taxi en Tours.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Bergerhof Taxi en Tours ligt op 75%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs TVPC). Ga je voor lessen bij Bergerhof Taxi en Tours? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Bergerhof Taxi en Tours.

Je vindt deze rijschool in Mierlo. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Wilhelminastraat 78, 5731ER Mierlo. De school is telefonisch bereikbaar via (0492) 66 22 60. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171328020000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9115X1.

In welke plaats zit Bergerhof Taxi en Tours (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Mierlo.

Bekijk alle Rijscholen in Mierlo. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Taxibedrijf van der Zanden B.V. en Alptax Facilities B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Bergerhof Taxi en Tours

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0492) 66 22 60

Adres

Wilhelminastraat 78

Postcode

5731ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171328020000

Rijschoolnummer

9115X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bergerhof Taxi en Tours”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo