Eco Wheels Rij Instructie

Alles wat je wilt weten over Eco Wheels Rij Instructie.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Eco Wheels Rij Instructie ligt op 59%, 17 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Eco Wheels Rij Instructie? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Leiden.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Eco Wheels Rij Instructie.

Deze school vind je in Wassenaar. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Hallekensstraat 9, 2242VA Wassenaar. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-47563848. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: ecowheelsrijinstructie.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 515610340000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1771G7.

In welke plaats zit Eco Wheels Rij Instructie?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Wassenaar.

Bekijk alle Rijscholen in Wassenaar. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Karroum en Autorijschool Cindy.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Eco Wheels Rij Instructie

Slagingspercentage

59

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-47563848

Website

ecowheelsrijinstructie.nl

Adres

Hallekensstraat 9

Postcode

2242VA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Leiden

KvK-nummer

515610340000

Rijschoolnummer

1771G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Eco Wheels Rij Instructie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Eco Wheels Rij Instructie
Eco Wheels Rij Instructie

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo