DrivingCoach.nl

Alle gegevens over DrivingCoach.nl.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van DrivingCoach.nl is 46%, 13 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). DrivingCoach.nl verzorgt ook beroepsleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto, bromfiets. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij DrivingCoach.nl? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocatie: Kerkrade.

Heeft deze school een keurmerk?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van DrivingCoach.nl.

De rijschool heeft een vestiging in Hoensbroek. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Overbroekerf 77, 6433EZ Hoensbroek. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (045) 850 15 35, of 06 54 75 46 42. Ze hebben een eigen site met meer informatie: drivingcoach.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 141027330000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4980K8.

In welke plaats zit DrivingCoach.nl precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Hoensbroek.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoensbroek. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Ozzi en Parkstad Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: DrivingCoach.nl

Slagingspercentage

46

Aantal examens

13

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 850 15 35

Telefoon-nr

06 54 75 46 42

Website

drivingcoach.nl

Adres

Overbroekerf 77

Postcode

6433EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

141027330000

Rijschoolnummer

4980K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DrivingCoach.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo