DrivingCoach.nl

Op deze pagina lees je alles over DrivingCoach.nl.

Praktijklessen volg je hier met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van DrivingCoach.nl ligt op 53%, 15 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). DrivingCoach.nl biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Rijles volgen bij DrivingCoach.nl? Dan kies je uit 2 CBR afrijdlocaties: Kerkrade, Urmond.

Welk keurmerk(en) heeft de school?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adresgegevens en telefoonnummer van DrivingCoach.nl.

De rijschool heeft een locatie in Hoensbroek. Hierbij de adresgegevens van deze school: Overbroekerf 77, 6433EZ Hoensbroek. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (045) 850 15 35, of 06 54 75 46 42. De school heeft een eigen site: drivingcoach.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 141027330000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4980K8.

Waar zit DrivingCoach.nl precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Hoensbroek.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Hoensbroek. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Cinodrive en Gaom Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: DrivingCoach.nl

Slagingspercentage

53

Aantal examens

15

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 850 15 35

Telefoon-nr

06 54 75 46 42

Website

drivingcoach.nl

Adres

Overbroekerf 77

Postcode

6433EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

141027330000

Rijschoolnummer

4980K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DrivingCoach.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo