DriveYOU

(2 klantbeoordelingen)

Lees meer over DriveYOU.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van DriveYOU is 39%, 23 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je van start met rijles bij DriveYOU? Dan heb je keuze uit 2 CBR afrijdlocaties: Breda, Roosendaal. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over DriveYOU.

Je vindt de rijschool in Etten-Leur. Hierbij de adresgegevens: Vosdonk 39-L2, 4879NC Etten-Leur. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@driveyou.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 0851303279. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: driveyou.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 611694630000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2911F4.

Waar vind je DriveYOU (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Etten-Leur.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Etten-Leur. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Barones en Autorijopleidingen Rij Wijs.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: DriveYOU

Slagingspercentage

39

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@driveyou.nl

Telefoon

0851303279

Website

driveyou.nl

Adres

Vosdonk 39-L2

Postcode

4879NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

611694630000

Rijschoolnummer

2911F4

2 reviews for DriveYOU

3.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Aad

    Gewoon een rijschool waarbij je een nummertje bent. Ze doen alles om een proefles in te plannen. Ga hier aub niet lessen. Ze hebben een zeer lage slagingspercentage

  2. Maritte

    Wauw, goede rijschool, fijne rijinstructeur en enorm goede lessen. Echt een aanrader!!

Rijschoolspecialist.nl
Logo