Rijschool Inter

Lees meer over Rijschool Inter.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Inter is 50%, 16 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Inter? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Breda. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Inter.

Deze rijschool vind je in Etten-Leur. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Triangeldreef 51, 4876EG Etten-Leur. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (076) 501 74 08. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 200583180001. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9290U2.

In welke plaats vind ik Rijschool Inter (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Etten-Leur.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Etten-Leur. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Soney en Autorijschool Tran.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Inter

Slagingspercentage

50

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(076) 501 74 08

Adres

Triangeldreef 51

Postcode

4876EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

200583180001

Rijschoolnummer

9290U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Inter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo