Drive2you

Alle informatie over Drive2you.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive2you ligt op 67%, 12 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Drive2you biedt ook opleiding(en) voor professionals: taxi. Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Les volgen bij Drive2you? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Drive2you.

Deze school is gevestigd in De Meern. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Agilioweg 4, 3453JH De Meern. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@drive2you.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 24 92 88 23. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: drive2you.nl. Het KvK-nummer van de school is: 302086740000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3631F8.

Waar vind ik Drive2you precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de regio De Meern.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in De Meern. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool De Tol en Autorijschool Ligeon.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Drive2you

Slagingspercentage

67

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@drive2you.nl

Telefoon-nr

06 24 92 88 23

Website

drive2you.nl

Adres

Agilioweg 4

Postcode

3453JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302086740000

Rijschoolnummer

3631F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive2you”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo