Drive2you

Alle informatie die je nodig hebt over Drive2you.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive2you ligt op 56%, 18 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Drive2you verzorgt ook beroepsopleiding(en), taxi. Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor les bij Drive2you? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Drive2you.

De rijschool is te vinden in De Meern. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Agilioweg 4, 3453JH De Meern. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 24 92 88 23. De school heeft een eigen site: drive2you.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 302086740000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3631F8.

Waar vind je Drive2you?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in De Meern.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in De Meern. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Alpha en Rijschool Selwindra.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Drive2you

Slagingspercentage

56

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 92 88 23

Website

drive2you.nl

Adres

Agilioweg 4

Postcode

3453JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302086740000

Rijschoolnummer

3631F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive2you”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo