Drive-Tec

(2 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Drive-Tec.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive-Tec is 27%, 11 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Drive-Tec? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Leiden. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Drive-Tec.

De school heeft een vestiging in Hillegom. De adresgegevens: Maerten Trompstraat 23, 2182XD Hillegom. De rijschool bellen? 06 81 83 68 55. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 603865760000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6996F8.

Waar vind je Drive-Tec?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Hillegom.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hillegom. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Oranje en Wiebe’s autorijschool.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Drive-Tec

Slagingspercentage

27

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 81 83 68 55

Adres

Maerten Trompstraat 23

Postcode

2182XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

603865760000

Rijschoolnummer

6996F8

2 reviews for Drive-Tec

3.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Chimene Wijsman

  Niet bij deze meneer rijles nemen. Zegt avond van te voren af. Komt niet opdagen blokkeert je op whatsapp telefoon neemt hij niet op. Had nog 20 lessen over van mijn pakket, maar meneer is niet meer te bereiken

 2. Sam

  Drive Tec,
  een rijschool die ik iedereen zou aanraden, de instucteur is een echte heer ( Gentelman), Heel duidelijk in zijn afspraken en heel correct. Mijn dochter die Autisme heeft, heeft bij hem les gevolgd en is in 1 keer geslaagd, nu gaan de rest van de familie en kennissen bij Drive-Tec rijlessen volgen.
  Zeker een aanrader en een aanwinst.
  Sam Sari Kouzal

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo