Drive King

Alle informatie die je nodig hebt over Drive King.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive King is 50%, 8 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Drive King? Rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Rijswijk, Venlo. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Drive King.

De rijschool is gevestigd in Rijswijk Zh. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Prof. Meijerslaan 56, 2285HD Rijswijk Zh. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 15 24 55 14. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 865482120000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1826F5.

Wat is de locatie van Drive King precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Rijswijk Zh.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool De Vries en Rijschool Hermes.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Drive King

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 24 55 14

Adres

Prof. Meijerslaan 56

Postcode

2285HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Venlo

KvK-nummer

865482120000

Rijschoolnummer

1826F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive King”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo