ELF opleidingen

Lees alles over ELF opleidingen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ELF opleidingen is 37%, 41 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij ELF opleidingen? Voor het afrijden heb je keus uit 3 CBR-examenlocaties: Rijswijk, Schelluinen, Gouda. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van ELF opleidingen.

Deze school vind je in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Dick de Hoogstraat 56, 2283LC Rijswijk Zh. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 17 11 74 74. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 820392670000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9873U7.

Waar vind ik ELF opleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Rijswijk Zh.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool City Drivers en Autorijschool Via Via.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: ELF opleidingen

Slagingspercentage

37

Aantal examens

41

Telefoon-nr

06 17 11 74 74

Adres

Dick de Hoogstraat 56

Postcode

2283LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Schelluinen, Gouda

KvK-nummer

820392670000

Rijschoolnummer

9873U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ELF opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo