ELF opleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over ELF opleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ELF opleidingen ligt op 39%, 49 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij ELF opleidingen? Je kiest uit een van de 6 CBR afrijdlocaties: Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Goes, Roosendaal. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Contact & telefoon van ELF opleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Rijswijk Zh. Dit zijn de adresgegevens: Dick de Hoogstraat 56, 2283LC Rijswijk Zh. Voor telefonisch contact bel je met 06 17 11 74 74. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 820392670000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9873U7.

Waar bezoek ik ELF opleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Rijswijk Zh.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Perry en Auto- en motorrijschool Rob en William.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: ELF opleidingen

Slagingspercentage

39

Aantal examens

49

Telefoon-nr

06 17 11 74 74

Adres

Dick de Hoogstraat 56

Postcode

2283LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Goes, Roosendaal

KvK-nummer

820392670000

Rijschoolnummer

9873U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ELF opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo