De Motortrainer

Op deze pagina vind je alles over De Motortrainer.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van De Motortrainer is 97%, 78 personen deden examen bij deze school (rijbewijs AVB). Start je met les bij De Motortrainer? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Leiden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contact & telefoon van De Motortrainer.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Coenhavenweg 36, 1013BL Amsterdam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: vincent@demotortrainer.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 51 06 97 11. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, demotortrainer.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 050262320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9112H6.

Waar vind ik De Motortrainer?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? motorrijlesdirk.nl en Motorrijschool GT.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Motortrainer

Slagingspercentage

97

Aantal examens

78

Motor

Beschikbaar

E-mail

vincent@demotortrainer.nl

Telefoon-nr

06 51 06 97 11

Website

demotortrainer.nl

Adres

Coenhavenweg 36

Postcode

1013BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

050262320000

Rijschoolnummer

9112H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Motortrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo