De Motortrainer

Op deze pagina ontdek je alles over De Motortrainer.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Motortrainer ligt op 96%, 69 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). Start je met les bij De Motortrainer? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Amsterdam, Leiden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van De Motortrainer.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Coenhavenweg 36, 1013BL Amsterdam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, 06 51 06 97 11. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, demotortrainer.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 050262320000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9112H6.

In welke plaats zit De Motortrainer (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Reco en Motorrijschool GT.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Motortrainer

Slagingspercentage

96

Aantal examens

69

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 06 97 11

Website

demotortrainer.nl

Adres

Coenhavenweg 36

Postcode

1013BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

050262320000

Rijschoolnummer

9112H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Motortrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo