De Motortrainer

Op deze pagina lees je alles over De Motortrainer.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van De Motortrainer ligt op 94%, 72 personen deden examen (rijbewijs AVB). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor les bij De Motortrainer? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam.

Motor theorie oefenen & aanbieding rijles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je motor rijbewijs. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Contact & telefoon van De Motortrainer.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Coenhavenweg 36, 1013BL Amsterdam. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 51 06 97 11. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: demotortrainer.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 50262320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9112H6.

In welke plaats zit De Motortrainer (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorrijschool Freebird en Wolffson.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: De Motortrainer

Slagingspercentage

94

Aantal examens

72

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 06 97 11

Website

demotortrainer.nl

Adres

Coenhavenweg 36

Postcode

1013BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

50262320000

Rijschoolnummer

9112H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Motortrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo