De Motortrainer

Alles op een rijtje over De Motortrainer.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van De Motortrainer is 97%, 68 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Ga je voor les bij De Motortrainer? Je rijdt af bij een van de 2 CBR-locaties: Amsterdam, Leiden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Contact- en adresgegevens van De Motortrainer.

Deze school heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Coenhavenweg 36, 1013BL Amsterdam. Neem contact op per e-mail via: vincent@demotortrainer.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 51 06 97 11. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: demotortrainer.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 050262320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9112H6.

In welke plaats vind je De Motortrainer precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: motorrijlesdirk.nl en Motorservice Vink.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Motortrainer

Slagingspercentage

97

Aantal examens

68

Motor

Beschikbaar

E-mail

vincent@demotortrainer.nl

Telefoon-nr

06 51 06 97 11

Website

demotortrainer.nl

Adres

Coenhavenweg 36

Postcode

1013BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

050262320000

Rijschoolnummer

9112H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Motortrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo