De Motortrainer

Op deze pagina ontdek je alles over De Motortrainer.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van De Motortrainer is 98%, 56 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Praktijkles volgen bij De Motortrainer? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Amsterdam.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van De Motortrainer.

Deze school is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Coenhavenweg 36, 1013BL Amsterdam. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 06 97 11. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: demotortrainer.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 50262320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9112H6.

Waar vind je De Motortrainer precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Polat Quality en Verkeersschool van der Vegt.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: De Motortrainer

Slagingspercentage

98

Aantal examens

56

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 06 97 11

Website

demotortrainer.nl

Adres

Coenhavenweg 36

Postcode

1013BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

50262320000

Rijschoolnummer

9112H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Motortrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo