DAB Rij-instructie

Alle informatie over DAB Rij-instructie.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DAB Rij-instructie is 0%, 2 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij DAB Rij-instructie? Je kiest uit 1 CBR-examenlocaties: Dordrecht. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Contactgegevens, adres en overige info over DAB Rij-instructie.

De school heeft een vestiging in Zwijndrecht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Jan Campertstraat 55, 3331EN Zwijndrecht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 41 75 05 61. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 645922350000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2693G0.

Waar zit DAB Rij-instructie (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Zwijndrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zwijndrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Quma rijopleider en Autorijschool Ibiza.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: DAB Rij-instructie

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 75 05 61

Adres

Jan Campertstraat 55

Postcode

3331EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

645922350000

Rijschoolnummer

2693G0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DAB Rij-instructie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo