Constant Autorijschool

Lees alles over Constant Autorijschool.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Constant Autorijschool ligt op 29%, 7 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Constant Autorijschool? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Alle contact- en adresgegevens van Constant Autorijschool.

De school is te vinden in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Bastenakenstraat 23, 1066JA Amsterdam. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: stancoppen@gmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 50 84 79 26. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: constantautorijschool.eu/. Het KvK-nummer van de school is 662487870000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5391G5.

Wat is de locatie van Constant Autorijschool precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijbewijsje en Verkeersschool 2Connect.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Constant Autorijschool

Slagingspercentage

29

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

E-mail

stancoppen@gmail.com

Telefoon-nr

06 50 84 79 26

Website

constantautorijschool.eu/

Adres

Bastenakenstraat 23

Postcode

1066JA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

662487870000

Rijschoolnummer

5391G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Constant Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo