De Arend

Alle informatie over De Arend.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Arend is 58%, 26 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les je bij De Arend? Rij-examen doe je bij een van de 4 examenlocaties van CBR: Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Harderwijk. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Alle contact- en adresgegevens van De Arend.

De rijschool is gevestigd in Almere. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Nat King Colestraat 40, 1311PK Almere. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 0647213567. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 703741120000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2122U6.

Wat is de locatie van De Arend (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in Almere.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Heb je deze rijscholen al bekeken? Easy Driver en Rijschool Nordin.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Arend

Slagingspercentage

58

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0647213567

Adres

Nat King Colestraat 40

Postcode

1311PK

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Harderwijk

KvK-nummer

703741120000

Rijschoolnummer

2122U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Arend”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo