Beyde rijschool

Lees alles over Beyde rijschool.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Beyde rijschool is 64%, 11 personen legden examen af (rijbewijs B). Beyde rijschool biedt ook beroepsopleiding(en) aan: . Rijles volgen bij Beyde rijschool? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Groningen, Assen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Beyde rijschool.

Je vindt de school in Peize. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Kerkstraat 8, 9321HB Peize. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 26 89 40 19. Het KvK-nummer van de rijschool is 516916960000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1013X6.

Waar bezoek je Beyde rijschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Peize.

Klik hier voor meer Rijscholen in Peize. Check ook deze rijscholen: Hans Slager Rijschool en Autorijschool Henk Nieboer.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Beyde rijschool

Slagingspercentage

64

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 89 40 19

Adres

Kerkstraat 8

Postcode

9321HB

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen

KvK-nummer

516916960000

Rijschoolnummer

1013X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Beyde rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo