AZILI

Lees meer over AZILI.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AZILI is 100%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij AZILI? Je rijdt af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Leusden. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over AZILI.

Je vindt deze school in Leusden. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Vlietsingel 23, 3831SV Leusden. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 40 96 59 04. Het KvK-nummer van deze school is 742598220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6555U0.

Waar zit AZILI?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Leusden.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Leusden. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool 2-Drive en Rijschool No Name.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: AZILI

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 96 59 04

Adres

Vlietsingel 23

Postcode

3831SV

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

742598220000

Rijschoolnummer

6555U0

Reviews

0.0
1
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anonymous

  Manier van lesgeven is amateuristisch. Hij zit er als een zoutzak bij en komt totaal niet geïnteresseerd over en geeft soms niet aan wat er fout gaat tijdens de lessen.

  Heeft mijn praktijkexamen een aantal dagen voor het examen geannuleerd zonder overleg omdat ik niet doordeweeks kon lessen. Zeer schofterig.

 2. Ilhan

  Duidelijk en leerzaam. In 1 x gehaald!

 3. Kees

  Volgens mij zag ik hem laatst met 120 km per uur over knooppunt Hoevelaken scheuren.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo