Avantage

Ontdek alles over Avantage.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Avantage is 65%, 40 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Praktijkles volgen bij Avantage? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties: Den Bosch.

Telefoonnummer en adresgegevens van Avantage.

Je vindt deze rijschool in Zaltbommel. Dit zijn de adresgegevens: Hoogaarsstraat 11, 5301XS Zaltbommel. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 19 90 01 42. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, autorijschoolavantage.nl. Het KvK-nummer van de school is 110592700000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2660Z8.

Waar bezoek je Avantage (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zaltbommel.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaltbommel. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Independent en Rijschool V.V.Z..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Avantage

Slagingspercentage

65

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 19 90 01 42

Website

autorijschoolavantage.nl

Adres

Hoogaarsstraat 11

Postcode

5301XS

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

110592700000

Rijschoolnummer

2660Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Avantage”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo