Avantage

Alles op een rijtje over Avantage.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Avantage is 58%, 43 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Avantage? Je hebt de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Den Bosch. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Avantage.

Deze rijschool is gevestigd in Zaltbommel. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Hoogaarsstraat 11, 5301XS Zaltbommel. Neem contact op per e-mail via: info@autorijschoolavantage.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 19 90 01 42. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolavantage.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 110592700000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2660Z8.

Waar bezoek ik Avantage?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Zaltbommel.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zaltbommel. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Danny vd Mooren t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Van Heugten.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Avantage

Slagingspercentage

58

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolavantage.nl

Telefoon

06 19 90 01 42

Website

autorijschoolavantage.nl

Adres

Hoogaarsstraat 11

Postcode

5301XS

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

110592700000

Rijschoolnummer

2660Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Avantage”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo