Autorijschool YouToo

Alle gegevens over Autorijschool YouToo.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool YouToo is 49%, 35 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je lessen volgen bij Autorijschool YouToo? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Weert.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool YouToo.

Deze rijschool vind je in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Piusstraat 144, 5021JD Tilburg. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0495) 54 89 75, of 06 47 78 00 58. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschoolyoutoo.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 740110730000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3557X8.

Waar bezoek ik Autorijschool YouToo (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Tilburg.

Bekijk alle Rijscholen in Tilburg. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool eDrive en Rijschool Moergestel.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool YouToo

Slagingspercentage

49

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0495) 54 89 75

Telefoon-nr

06 47 78 00 58

Website

rijschoolyoutoo.nl

Adres

Piusstraat 144

Postcode

5021JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

740110730000

Rijschoolnummer

3557X8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. André Filippetti

  Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een rijschool die voor een eerlijke prijs ook een goede en persoonlijke service kon leveren.

  Nu kwam autorijschool Youtoo voorbij en na contact opgenomen te hebben met de rijschool hebben we meteen een proefles ingepland.

  De proefles ging erg goed en hij kon mij meteen een indicatie geven van hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben. Het voelde persoonlijk en heel professioneel. De instructeur gaf duidelijk en kalm alle instructies zonder dat ik er druk onder voelde.

  Nu ben ik geslaagd met slechts 24 lessen en ben ik heel blij met mijn keuze in rijschool!!!

  Een dikkie 10 wat mij betreft

 2. Brent

  Super fijne rijschool, duidelijke uitleg en is erg flexibel. Zeker een aanrader.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo