Autorijschool D. van Amerongen

Lees alles over Autorijschool D. van Amerongen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool D. van Amerongen is 74%, 27 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool D. van Amerongen? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Harderwijk. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Contact & telefoon van Autorijschool D. van Amerongen.

De school heeft een vestiging in Harderwijk. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Mecklenburglaan 39, 3843BN Harderwijk. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0341) 41 52 53. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 080220420000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7324Z1.

Waar zit Autorijschool D. van Amerongen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Harderwijk.

Bekijk hier meer Rijscholen in Harderwijk. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? ANWB Rijopleiding van Zanten en LESLIPS.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool D. van Amerongen

Slagingspercentage

74

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0341) 41 52 53

Adres

Mecklenburglaan 39

Postcode

3843BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

080220420000

Rijschoolnummer

7324Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool D. van Amerongen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool D. van Amerongen
Autorijschool D. van Amerongen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo