Autorijschool Van Spanje

Ontdek alles over Autorijschool Van Spanje.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Spanje ligt op 67%, 46 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto, bromfiets. Lessen volgen bij Autorijschool Van Spanje? Je kunt kiezen uit 2 examenlocaties van CBR: Leusden, Tiel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Van Spanje.

De rijschool is gevestigd in Leersum. Dit zijn de adresgegevens: Boerenbuurt 28, 3956RM Leersum. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolvanspanje.nl. De school is telefonisch bereikbaar via (0343) 45 37 15. Ze hebben een eigen site: autorijschoolvanspanje.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301398420000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6879A7.

Waar zit Autorijschool Van Spanje (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Leersum.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Leersum. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool traffic master en Rijschool Next Level.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Van Spanje

Slagingspercentage

67

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolvanspanje.nl

Telefoon

(0343) 45 37 15

Website

autorijschoolvanspanje.nl

Adres

Boerenbuurt 28

Postcode

3956RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden, Tiel

KvK-nummer

301398420000

Rijschoolnummer

6879A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Spanje”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo