Autorijschool van Manen

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool van Manen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Manen ligt op 74%, 70 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Autorijschool van Manen? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Leusden.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool van Manen.

De school heet een locatie in Renswoude. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Bekerweg 2, 3927CG Renswoude. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? (0318) 57 43 47, of 06 28 14 67 90. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: autorijschoolvanmanen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 321196210000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6148X1.

In welke plaats vind ik Autorijschool van Manen?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Renswoude.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Renswoude. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rawand en Verkeersschool E. van Drie B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool van Manen

Slagingspercentage

74

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0318) 57 43 47

Telefoon-nr

06 28 14 67 90

Website

autorijschoolvanmanen.nl

Adres

Bekerweg 2

Postcode

3927CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321196210000

Rijschoolnummer

6148X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Manen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo