Rijschool Hartog

Alles over Rijschool Hartog.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hartog ligt op 71%, 35 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Hartog? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Leusden. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Hartog.

Deze rijschool is gevestigd in Scherpenzeel Gld. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Rembrandtlaan 38, 3925VD Scherpenzeel Gld. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-41216631. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 595695650000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6324N1.

Waar vind je Rijschool Hartog (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Scherpenzeel Gld.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Scherpenzeel Gld. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool 100% BOB en Autorijschool Woerdman.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Hartog

Slagingspercentage

71

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-41216631

Adres

Rembrandtlaan 38

Postcode

3925VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

595695650000

Rijschoolnummer

6324N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Caroline

    Goede degelijke rijschool. Beide zoons in 1x geslaagd. Rijschool Hartog komt zijn afspraken na, is altijd op tijd. Is een eerlijke vriendelijke man, verrekend alles netjes zelfs als je binnen je pakket bent gebleven! Zeker een aanrader om hier te gaan lessen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo